Tshirt Muslimah Labuh HanaTajuddin

By HanaTajuddin - 18:03:00

Kecewa saya buka je dari beg luggage habis semua baju renyuk



Badan dah penat



Nak turun makan dekat bawah hotel je pun...



terpaksa nak call front desk minta iron



Tapi sejak dah ada Side Slit Long Tshirt Muslimah ni

Seronok! hidup semakin senang dan mudah

Nak travel tu rasa tenang dah tak risau apa-apa



Yang paling best selain tak payah iron tshirt ni ada sangat special di hati saya




1. Bila travel aurat still terjaga. bermusafir pastinya tenang dan gembira

2. Bergambar nak upload di soc media pun rasa tak bersalah baju semua menepati ciri wanita muslimah

3. tak ada issue pun luggage kena bawa berat-berat dan banyak. Gulung je terus. Muat.

4. Duduk bersila, berjalan, berkejaran dengan burung merpati sangat selesa. Bila labuh macam ni ada potongan bahagian tepi tu .. memang tak tersekat dan tak rasa terhimpit pun nak bergerak

5. Travel kali ini dah tak perlu bawa baju banyak, tshirt ni basuh angkat terus pakai semula. Jimat masa! cepat kering dan boleh pakai semula!



pssst : Ada 5 warna dan saiz dari M , L , XL


CEPAT!! Sebelum stock habis macam batch pertama



  • Share:

You Might Also Like

0 comments