Sarapan Pagi Di Teh Laris Shah Alam Seksyen 13

Selalunya pagi memang nak fikir breakfast kat mana
hari ni destinasi pilihan adalah Teh Laris!

Apa yang menarik nya breakfast dekat Teh Laris Shah Alam ni kan
Paling - paling best dia buka awal

Kalau kedai lain exclude Fast food, buka mesti 
pukul 9.00 pagi atau pukul 10.00 pagi

Makanan memang best sangat
Dia lebih kepada masakan Johor husband cakap

Hana Try Air Selasih Bandung
Dengan Ketupat Berlauk!


Mula Menulis Tak tau Nak Mula Macam Mana

assalammualaikum
saya harap anda di luar sana
sihat, gembira dan sentiasa tabah dalam mengharungi dugaan hidup

Tiba-tiba cerita pasal dugaan kan,

Sebenarnya saya tak da idea sangat nak share apa
malam ni
sebab saya rasa dah lama tak update dekat blog ni
Tapi insyallah lepas ni memang nak aktif

Boleh tak bagitau saya
Apa yang anda nak saya share dekat blog ni
Please

Pasal OOTD ke pasal tips ke
kalau masak, maaf sangat sebab saya
tak sempat nak masak
selalu bungkus dekat luar je

Kalau Sabtu Ahad memang kadang saya panggil Food Panda hantarkan
makanan. Punyala macam busy kan

Tapi alhamdullillah so far ok
walaupun kadang-kadang ada yang lambat . uhuhu redho sahaja

ok tapi tula
saya tak da idea nak tulis pasal apa
boleh ke anda suggest pada saya
please
please
please

kalau tak da... maka ootd sahaja la jawabnya (kering idea :( )

Apa-apa pun selamat malam!
(11.45pm )