SWEATSHIRT BY HANATAJUDDIN







Mesti excited nak tau apa kelebihan-kelebihan Sweatshirt ni kan?? 
πŸ‘‰Material - Thick Cotton
πŸ‘‰Tampil manis dan bergaya di hujung minggu atau pun ke acara santai
πŸ‘‰ Labuh sopan menutup pinggul dan peha
πŸ‘‰ Material yang tak perlu iron
πŸ‘‰ Tidak panas dan serap peluh
πŸ‘‰ Kain tidak mudah kedut
πŸ‘‰ Sesuai untuk individu yang suka tampil simple dan manis
πŸ‘‰ Dijamin 100% selesa. Kalau nak tengok testimoni klik di sini
Sekarang dah mula terasa nak jugak bergaya dengan Sweatshirt? Apa lagi ni saya bagi 3 cara mudah nak dapatkan Sweatshirt anda...πŸ‘‡

Terus buat pembelian pantas di website link :http://hanatajuddin.com.my/product/sweatshirt-pink/









Mix & Match: Elana Palazo dan Brooch by Hanatajuddin

 Elana Palazo

 Elana Palazo


Hari ni saya bergaya dengan Elana Palazo.. 😊

Nak share sikit la kat sini, Elana palazo ni memang sesuai sangat kita pakai kalau nak bersiap cepat-cepat, maklum lah material dari jenis Cotton Linen yang senang sangat nak iron..

Ye la, masa tu kan emas hehe... 

Lagi best tu, anda boleh gayakan palazo ni dengan tshirt atau pun blouse sebab palazo ni sesuai jer untuk aktiviti formal, semi formal atau pun masa nak bersantai.. Macam Hana hari ni padan kan dengan top yg 'sweet dan simple'.

Materialnya pulak jenis yang jatuh terletak tau bila berjalan selain bentuk kaki kita jadi nampak seimbang jer... πŸ‘πŸ‘

Bergaya sekarang dengan Elana palazo, click kat link ni: Elana Palazo

Owh ni ada lagi 'good tips' nak share, bila pakai tudung bawal pastikan pakai brooch yang saya pakai dengan tudung bawal tu. Baru kemas jer bila pakai tudung dan nampak stylo! 

Dekat website memang takde jual brooch tu, tapi yang mana tinggal area Shah Alam boleh datang jer mini showroom Hanatajuddin di Shah Alam. 

Hana bagi alamatnya sekarang: C-23-01, Jalan Serai Wangi L/16L, Alam Avenue 2, Seksyen 16 
( Waktu operasi 8.30am hingga 5.30pm )

Waze: Hanatajuddin

Tapi kalau jauh tapi nak sangat2 brooch ni, boleh Whatsapp: 

019-2451446 ( Kak Yus ) 
019-3131481 ( Farah )

Okeyh, Hana stop dulu.. boleh sambung 'cuci mata' tengok #ootd saya hari ni 😎


 Elana Palazo

 Elana Palazo