#HanaOOTD #OOTD : Warna Navy Blue dan Maroon


First of all Happy Deepavali untuk rakyat Malaysia yang menyambut Deepavali.
Bila Public Holiday ni maka Shakil dengan Safiyya cuti!

Alamak...




Memang tak dapat ibu buat kerja

Bila dorang ada
Ibu nak ambik OOTD je kan
Shakil akan cakap
"Ibu, shakil want picture with bibu..."
"Shakil nak picture...."

Haha bila Shakil dapat,
Takkan Safiyya tak ambik gambar sama kan...
Kalau tak merajuk la dorang berdua

Maka,
inilah OOTD bersama merreka

Lepas tu bawak dorang pergi makan
Kecoh sedunia




shakil dekat sekolah jangan kacau abdullah tau















kalau ada si kecik ni, maksudnya dorang tak pergi sekolah la tu .









ok tenang ibu ber #hanaootd #htootd sorang sorang .
top soon dari #hanatajuddin . suke! nak ootd semua warna



hurm... nampaknya si kecik soranng ni nak join #hanaootd