Palazo Putih #OOTD | Hanatajuddin

PALAZO PUTIH


Assalamualaikum semua, salam nuzul al-quran saya ucapkan kepada semua , cuti-cuti ni awk semua kemana ?balik kampung ? ke keluar shopping baju raya, hehehe .  Harini saya nk ootd sikit, review produk baru dari hanatajuddin, yang pasti awk semua mesti bekenan dihati .  Palazo dari hanatajiddin korang, yang pasti produk premium tau. Palazo ni kalau awk smua nak pakai pergi shopping waktu cuti macam ni sesuai sangat la. So xperlu la awk semua fikir nak pakai apa lagi , sebab palazo ni memang nampak exclusif dan yang penting nampak sopan bila pakai, nak bawak g bazar pon boleh. Walaupun awk semua rasa palazo putih ni nampak jarang dan susah nak jaga, jangan risau saya yakin bila awk semua pakai awk pon akan jatuh cinta, Sebab saya pon kalau shooting selalu pakai palazo putih untuk gayakan dengan semua baju :)

palazo

Palazo ni sesuai untuk kemana sahaja, tak kesah la awk nak pakai pergi kerja ke, jalan -jalan ke atau buat santai-santai. Boleh dipakai dengan blous, ataupun baju tshirt.

palazo


palazo


palazo

Jangan risau takut xselesa kat pinggang sbb keadaan pinggang yang xda getah buat perut selesa. lagi lagi buat ibu yang mengandung. So tunggu apa lagi jom serbu hanatajuddin.com.my ada banyak lagi pilihan yang menarik, jangan tunggu lama-lama tau nanti habis stok melepas la korang :)