Maxi Skirt Kelabu #OOTD | Hanatajuddin


Maxi Skirt Kelabu 


Assalamualaikum semua, semoga hari ni dipermudahkan segala urusan awak semua, Haritu saya ada review kan mengenai maxi skirt dari hanatajuddin yang warna pink, ha hani ni nak tunjuk satu lagi, supaya awk semua rambang mata , hehehehe . Untuk kali ni saya nak review maxi skirt kelabu , warna ni memang sesuai sangat bagi awak semua yang gemar berpakaian formal untuk kemana sahaja. sebab maxi skirt kelabu ni yang gelap membuatkan awk semua nampak elegent.

maxi skirt kelabu


macam mana berkenaan tak ? Bagi yang dah tak tahu nak pakai baju apa untuk ke office tu bolehla awk semua pakai maxi skirt kelabu ni, Lepas je balik dari office boleh terus pergi jejalan, ha tak susah kan,

maxi skirt


maxi skirt

maxi skirt


so mana mana yang suka dengan maxi skirt kelabu ni bolehlah ke shopping ke hanatajuddin.. so kene cepat tau sebelum kehabisan stock :)