Jakel Shah Alam Misi untuk Koleksi Jiwa


Kak Hana nak share pasal aktiviti hari ini. Ya Allah Alhamdulillah . Di permudahkan. Walaupun ada tersalah sikit. Namun Kak Hana percaya semuanya ada hikmahnya. Aturan Allah yang cantik. Tidak dapat kita sangkalkan.




Kak Hana pergi ke Jakel pagi tadi di Shah Alam. Meneliti dan memilih kain yang berkualiti. Cabaran nya bila ada anak kecik ni. Korang paham la. lagi-lagi umur dah 2 tahun lebih dan boleh berjalan lari merangkak lompat si katak lompat.

Kak Hana pergi dekat gudang dia. Bukan di shopping Mall. Besa la. Mana ada aircond. Berasap la shakil sebab panas. Tapi itu tak patahkan semangat dia. Malah berlari-lari ko dalam tu. Buat macam gudang sendiri. Apa boleh buat. Kak Hana kusyuk cari fabric.

Kalau korang nak cari material. Bolehla berhubung dengan Staff Jakel. Ramai sangat staff yang sudi bantu.



Tips nak dapatkan Harga best : Cakap je ampa peniaga online. Nak beli kayu. Sebab dekat sana lebih 50 meter dapat Harga peniaga online.

Tudia.. shakil tak habis-habis nak ngekor orang. Taula dia pakai baju sama dengan abang sado tu. Dia kadang-kadang confius jugak tu. Nak tolong ke tak ya...

Tak sabar nak tengok Hasil untuk Koleksi Jiwa!

No comments:

Post a comment