Fashion Tricks : Nampak Seragam? Jangan Boring Sangat



Ha... Ada yang had belum bangun kan. Kak Hana nak share pasal Tips atau trick #HTOOTD atau dalam kata len nak nampak cantik melillap menghelip.

Meghelip-meghelip gak. tudung make sure tudung di labuhkan.

Ok macam ni. Bila kak Hana dok tengok #OOTD orang luat dari Malaysia awat nampak cantik. Ke memang depa cantik. Eh kita cantik gak r. Semua manusia.

Kita sebaik-baik kejadian tau. Ok bila kak Hana selidik depa ni perlu main dua warna ja. Memang sempoi senang mudah nampak cantik.




Pakai top dan bottom sahaja. Macam tak serabut la kan Sebab main kat 2 elemen sahaja.

Kalau kita ni skirt had bunga. Blouse dah plain . Tudung nak pakai apa?

Kadang pernah tak rasa ...aduhhh lecehnya baik pakai warna hitam ja.


Ok jangan risau kak Hana bagi Tips


Kalau skirt lain , blouse dah plain . Tudung nak sama dengan blouse automatic nampak formal. Husband kak Hana cakap macam pakaian seragam 😅


Tak salah. Cuma dia tak nampak ceria. Sebab apa? Sebab kak Hana pernah try ..
Aduh rasa tak masuk sangat

Contoh Outfit Kak Hana sebelum ni Aline Skirt combine dengan Top dan scarf warna hijau. Compare kan dengan gambar bawah dia. Kak Hana main tiga elemen warna . Tu nampak ceria.


Kadang-kadang jangan terlalu rigid sangat. Dalam berfashion tak da syarat warna tu ini , gaya itu ini sebenarnya bagi Kak Hana. Syarat untuk berfashion1 je berlandaskan agama.



No comments:

Post a comment