MALUNYA… Kadang malu sebab terkepung bau badan
Saya tak boleh pakai baju yang kain licin atau berkilat
FIRST - saya jenis cepat berpeluh
SECOND - kain macam tu tak serap peluh sangat

Tshirt Muslimah | HanaTajuddin


Memang malu dengan kawan yang duduk sebelah saya
Walaupun saya jenis tidak berisi , tapi mudah sangat berpeluh

Sejak saya jumpa Tshirt Muslimah HanaTajuddin ni
Saya jadi confident!
Bahagia hidup saya
Sekarang cuaca panas.
Tak perlu saya risau sebab tshirt ini dah ada


Tshirt Muslimah | HanaTajuddin

Tshirt Muslimah | HanaTajuddin

Tshirt Muslimah | HanaTajuddin

Tshirt Muslimah | HanaTajuddin

Bukan tu sahaja
Fabrik selesa
Tak perlu saya susah payah nak iron
Urusan harian jadi cepat
Fabrik boleh stretch
Belahan belah kiri dan kanan buat saya sangat selesa bergerak
1 baju hari-hari saya pakai
Rasa jimat sangat!

Kalau Cik Puan ada masalah seperti Cik Puan di atas,

Segera dapatkan Side slit long tshirt muslimah HanaTajuddin ini



>> KLIK DISINI <<

Tshirt Muslimah Labuh HanaTajuddin

Kecewa saya buka je dari beg luggage habis semua baju renyuk



Badan dah penat



Nak turun makan dekat bawah hotel je pun...



terpaksa nak call front desk minta iron



Tapi sejak dah ada Side Slit Long Tshirt Muslimah ni

Seronok! hidup semakin senang dan mudah

Nak travel tu rasa tenang dah tak risau apa-apa



Yang paling best selain tak payah iron tshirt ni ada sangat special di hati saya




1. Bila travel aurat still terjaga. bermusafir pastinya tenang dan gembira

2. Bergambar nak upload di soc media pun rasa tak bersalah baju semua menepati ciri wanita muslimah

3. tak ada issue pun luggage kena bawa berat-berat dan banyak. Gulung je terus. Muat.

4. Duduk bersila, berjalan, berkejaran dengan burung merpati sangat selesa. Bila labuh macam ni ada potongan bahagian tepi tu .. memang tak tersekat dan tak rasa terhimpit pun nak bergerak

5. Travel kali ini dah tak perlu bawa baju banyak, tshirt ni basuh angkat terus pakai semula. Jimat masa! cepat kering dan boleh pakai semula!



pssst : Ada 5 warna dan saiz dari M , L , XL


CEPAT!! Sebelum stock habis macam batch pertama